Style my party

Party with ME.

Bij Moed Styling gaan we verder dan alleen babyshowers en diners; we brengen ook stijl naar jouw feest!Of het nu gaat om een verjaardag, jubileum of ander feestelijk moment, ons team staat klaar om een onvergetelijke sfeer te creëren. Laat ons je feest stylen met persoonlijke details en een vleugje Moed, zodat elk moment speciaal wordt.

Ready to celebrate?

Gaan we voor champagne glamour? Floral fairytale? Of Boho dessert? En wil je alleen een ballonslinger en welkomstbord of mogen we het hele plafond volhangen met discoballen?

Voor onze party styling hanteren we geen standaardpakketten. We begrijpen dat elke feestlocatie en gelegenheid uniek is, en daar passen we ons graag op aan.

Vertel ons over de reden van het feest, de locatie, je wensen en je budget, en wij zullen een persoonlijk voorstel maken. Elk detail zal spreken van charme en elegantie, afgestemd op jouw specifieke behoeften.

Club 54

Colorfull

Vegas night

What they say about ME.

Hallo Maxime, het feest was prachtig en we waren heel blij met de tent want we hebben wel wat buitjes gehad. Heel erg bedankt voor de top service!

Liesbeth

Personalised

5/5

Al diversen feestjes door moed Events laten verzorgen
Altijd is alles tot in de puntjes geregeld. Maak niet uit voor welke gelegenheid het is. Heel waardevol hoe Maxime met je meedenkt en jouw feest bijzonder maakt tot een overgetelijke happening.
Echte aanrader!

Therese

Club 54

5/5

Stay in touch!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Where to find me?

Moed Events
Reduitlaan 33 – 1.12 A
4814 DC Breda