Style my dinner

Set the table of your dreams with ME.

Bij Moed Styling is een diner niet zomaar een maaltijd; het is een moment van samenkomen, vieren en genieten. Wij zijn dan ook dé experts in perfect gestylede diners die doordrenkt zijn met een persoonlijke touch.

Of het nu gaat om je sweet 16, een 21-diner een gezellig familiediner of een romantische bruiloft, ons team staat klaar om je huiskamer om te toveren tot een sterrenrestaurant of het restaurant helemaal te stylen naar jouw wens. Laat ons je diner vormgeven en de unieke Moed sfeer toevoegen aan deze speciale gelegenheid.

Ready to celebrate?

Wij bieden onze tafeldecoratie los aan maar om het makkelijk voor jullie te maken, hebben wij ook enkele complete stylingsets samengesteld.

In de complete sets verzorgen wij het tafellinnen, onderborden, bestek, glaswerk en natuurlijk de prachtige decoratie zoals kandelaars, kaarsen en bloemdecoratie. Indien gewenst breiden we deze sets uit met gepersonaliseerde naam- en menukaarten.

Mediterrian

Le Club 55

Cute rose

*Deze pakketten zijn gemaakt als richtlijnen, we staan altijd klaar voor aanpassingen en creatieve wensen om jouw diner extra bijzonder te maken.

What they say about ME.

Wat een geweldige ervaring! Moed Styling heeft mijn verjaardagsdiner omgetoverd tot een prachtige en stijlvolle avond. De aankleding was adembenemend, en het team was ongelooflijk attent en meedenkend. Het contact verliep soepel, en de service was gewoonweg fantastisch! Mijn dank aan het hele Moed Styling team voor het creëren van een onvergetelijke avond.”

Anne

21-diner Indian Summer

5/5

Wauw, wat een magische kerstavond dankzij Moed Styling! Ons bedrijf koos ervoor om het kerstdiner te laten stylen, en het resultaat was verbluffend. De feestelijke sfeer die ze creëerden was adembenemend, en elk detail was perfect uitgedacht. Het team van Moed Styling overtrof alle verwachtingen en maakte van onze kerstviering een onvergetelijke gebeurtenis. Bedankt voor jullie buitengewone inzet en stijlvolle touch!

Thomas

Bedrijsdiner, starry night

5/5

Stay in touch!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Where to find me?

Moed Events
Reduitlaan 33 – 1.12 A
4814 DC Breda