5 thema’s die ervoor zorgen dat je personeel wél naar je bedrijfsfeest wil komen

Jouw volgende zakelijke event met ME.

5 thema’s die ervoor zorgen dat je personeel wél naar je bedrijfsfeest wil komen

In een tijd waarin de concurrentie om talent in de zakelijke wereld heviger is dan ooit tevoren, is het essentieel voor bedrijven om zich te onderscheiden als werkgever. Een van de sleutels tot het aantrekken en behouden van getalenteerde medewerkers is het creëren van een werkomgeving waarin zij zich gewaardeerd, betrokken en verbonden voelen. Bedrijfsevenementen spelen hierbij een cruciale rol, of het nu gaat om het vieren van mijlpalen zoals een 5-jarig bestaan of het belonen van je team voor een uitstekende prestatie.

Maar laten we eerlijk zijn, hoe vaak hebben we niet gehoord over bedrijfsfeesten die meer lijken op een verplicht nummer dan dat we er echt zin in hebben? Het is niet langer voldoende om een e-mail te sturen met een verplichte uitnodiging. Je team verwacht – nee –  verdient meer; een ervaring die hen echt aanspreekt, iets om naar uit te kijken, iets om lang over na te praten.

Bij Moed Events begrijpen we deze behoefte maar al te goed. Daarom zijn we aan het werk gegaan en hebben we vijf onweerstaanbare thema’s voor jullie bedacht die niet alleen uniek zijn, maar waar je medewerkers ook écht bij willen zijn.

1. Cloud 9

Stel je voor: je ontvangt een volledig gepersonaliseerd ‘vliegticket’ naar de hemel als uitnodiging voor je aankomende bedrijfsevent, Cloud 9. Het is niet zomaar een uitnodiging; het is het begin van een hemelse ervaring die je niet wilt missen.

Bij aankomst op de dag van het event worden gasten verwelkomd bij een incheckbalie, die fungeert als de ingang van ons Cloud 9 avontuur. 

Vanaf hier leidt een indrukwekkende entree naar de ingang van Cloud 9, een feestzaal die is omgetoverd tot een waar paradijs. Danseressen, verkleed als engelen, vliegen gracieus door de zaal terwijl stewardessen drankjes serveren en er live entertainment is.

Gasten hebben de keuze: feesten in de wolken of zich terugtrekken in de luxe van de First Class Lounge. Het is een ervaring die hen zal doen geloven dat ze zich echt op Cloud 9 bevinden.

Bron foto's:

2. Midnight circus

Voor het thema Midnight Circus wordt het hele circus opgetogen en omgetoverd tot een betoverende wereld. Bij aankomst arriveren de gasten bij de ticketbooth, waar ze hun kaartje kunnen inleveren om het circus te betreden.

Bij het betreden van de tent worden ze ontvangen door een indrukwekkende entree, waarna ze de wondere wereld van de circusartiesten betreden. Het Midnight Circus zal in volle glorie aanwezig zijn met vuurspuwers, acrobaten en andere adembenemende acts. Drankjes en hapjes worden geserveerd door het team dat uiteraard volledig in het circusthema is gekleed.

Binnen in de circustent kunnen gasten feesten en genieten van de spectaculaire optredens. Buiten bij de foodtrucks kunnen ze heerlijk eten en de hele avond door leuke spelletjes spelen. Dit thema garandeert een avond vol magie en spektakel!

3. Roll out retro

Stap binnen in de betoverende wereld van Roll out retro, waar je wordt verwelkomd door meisjes in roze schorten op rolschaatsen. Zij nemen je mee op een reis terug in de tijd naar een avond vol nostalgische beleving.

Gasten kunnen zelfs hun rollerschaatsen aantrekken en een paar rondjes op de dansvloer – de speciale rolschaatsbaan – rijden.

De eventlocatie zal volledig in de Amerikaanse dinerstijl zijn van de jaren 50 en biedt typische snacks uit de jaren ’80, zoals hamburgers, milkshakes en andere retro lekkernijen. De sfeer wordt versterkt door een discovloer en de ruimte is versierd met neon LED-verlichting en de kenmerkende retro kleuren roze, blauw en wit. Het Roll out retro thema belooft een avond vol plezier, dans en vintage flair. 

4. Hotel chique

You’ve been invited! Een stijlvol cadeautje wordt bezorgd aan je deur: een hotelkamersleutel met je naam erop. Er staat een bijzonder bedrijfsevent op de planning en jij bent uitgenodigd!

Bij aankomst bij de chique ingang worden de gasten hartelijk begroet door de altijd vriendelijke gastheer. Bij binnenkomst kunnen de gasten hun sleutel inleveren bij de balie, waarna ze worden verwelkomd in de extravagante wereld van het Hotel Chique event.

De gasten komen terecht in een ruime zaal met een centrale bar als stralend middelpunt. Deze ruimte is omringd door verschillende suites, elk met hun eigen unieke thema. Zo is er een ‘Gentlemen’s Suite’, waar sigaren en whisky worden geserveerd.

Tijdens het event wordt een krant rondgebracht waarin het menu wordt gepresenteerd. Gasten kunnen genieten van heerlijke drankjes en culinaire hoogstandjes, geserveerd door onze butlers.

Het Hotel Chique thema belooft een avond vol elegantie, stijl en luxe.

5. Enchanted rainforest

Het lijkt wel een sprookje, zebra’s die je ontvangen uit een schilderij, overal mooie bloemen en vlinders: je bent in het enchanted rainforrest!

De ruimte is omgetoverd tot een betoverend regenwoud, compleet met prachtige bloemen, kleurrijke vlinders en mysterieuze geluiden van de jungle. Gasten wanen zich in een sprookjesachtige omgeving, waar de magie van de natuur tot leven komt.

Een centrale DJ-booth, volledig in stijl van het regenwoud, staat klaar om de avond te voorzien van betoverende beats. Gasten kunnen hun dansmoves tonen op een prachtige dansvloer. De sfeer wordt versterkt door een betoverende verlichting en decoraties die de mystiek van het regenwoud weerspiegelen.

Het Enchanted Rainforest thema belooft een avond vol verwondering, magie en betovering.

Bron foto's:

Of je nu je hoofd in de wolken wilt steken met Cloud 9, je wilt onderdompelen in het spektakel van het Midnight Circus, terug wilt reizen naar de jaren ’50 met Roll out Retro, wilt genieten van luxe en elegantie in Hotel Chique, of jezelf wilt verliezen in het mysterie van het Enchanted Rainforest.. Wij hopen je zo te hebben geïnspireerd voor het perfecte thema voor je volgende bedrijfsevenement.

Bij Moed Events staan we klaar om je te helpen bij het organiseren van een bedrijfsevent dat je personeel niet snel zal vergeten. Welk thema je dan ook kiest, met ME. zal het zeker een event worden waarbij we altijd kijken naar het bedrijfsverhaal, de bedrijfswaarden en andere unieke aspecten van je onderneming. Zo vertalen we dit naar een persoonlijk en uniek thema dat perfect aansluit bij jouw bedrijfscultuur en -missie.

Klaar om de volgende stap te zetten? Neem vandaag nog contact met ons op en laten we samen iets onvergetelijks creëren!

Stay in touch!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Where to find me?

Moed Events
Reduitlaan 33 – 1.12 A
4814 DC Breda

LET'S STAY IN TOUCH!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.