Let’s meet ME.

Dé go to event planner in luxe evenementen

Let's meet ME.

Welkom bij Moed Events, jouw go to eventplanner in de wereld van luxe evenementen. Achter de schermen van Moed Events staat Maxime, het brein en hart achter het bedrijf. We kennen inmiddels haar passie voor exclusieve evenementen en -styling, maar wie is Maxime nu echt?

Van stretchtenten tot luxe evenementen

Maxime’s avontuur in de wereld van evenementen begon in 2009, met het opzetten van stretchtenten door heel Nederland, België en Duitsland. Maar dit was slechts het begin. In 2014 lanceerde ze Moed Events met een duidelijke visie: het creëren van complete, zorgvuldig samengestelde events die verder gaan dan alleen pracht en praal. Luxe, voor Maxime, betekent exclusiviteit, aandacht voor detail en een persoonlijke touch die elk event uniek maakt.

Meer dan exclusiviteit

Inmiddels, 10 (-2) jaar verder zorgt Maxime ervoor dat elke opdrachtgever en hun gasten nét dat stukje meer krijgen dan ze eigenlijk hadden verwacht. Dit doet zij met een persoonlijke touch; Door echt te luisteren naar niet alleen haar opdrachtgevers, maar ook naar haar team en leveranciers maakt ze met ME. hun dromen waar met een perfectie en precisie de alleen zij kan leveren. Uitstraling en beleving, die groter is dan ooit, mét oog voor de kleinste details.

Maxime: hét gezicht achter Moed Events (ME.)

Achter de schermen van elk vlekkeloos event is Maxime’s perfectionisme duidelijk. Maar perfectionisme bij Moed Events komt met een menselijke touch. Ja, Maxime streeft naar het beste in alles wat ze doet, maar na het spreken van het team blijkt er toch een bekende strijd met het tosti-ijzer en heeft ze een grote liefde voor een eenvoudig broodje hagelslag, ondanks haar reputatie als health goeroe.

Altijd in beweging

Maxime haar agenda is nooit leeg, of het nu gaat om het plannen van het volgende adembenemende event, het aanmoedigen van haar team of tripjes met haar familie, niets is haar te veel. Ze is ambitieus, eerlijk en direct. Maxime lijkt altijd al meerdere zetten vooruit te plannen! Perfectie is voor haar een standaard, en ze heeft een scherp oog voor detail, wat maakt dat ze hoge eisen stelt, zowel professioneel als in haar privéleven.

Stilzitten is voor Maxime duidelijk geen optie. Zelfs tijdens haar zwangerschap bleef ze volop actief, met haar zoontje James (2) steeds aan haar zijde. Dit werd onlangs nog eens bewezen op de skipiste, waar een ongelukkige val – resulterend in een tijdelijke hink (lees: een afdaling per sneeuwscooter en enkele hechtingen in haar knie) – onverminderd laat zien dat, wanneer Maxime zich ergens op richt, niets haar kan stoppen.

Dit zorgt er dan ook voor dat elk event dat door Moed Events wordt georganiseerd, niet alleen voldoet aan de hoogste normen van luxe en exclusiviteit, maar deze zelfs overtreft.

Ready to celebrate with ME.?

Bij Moed Events gaan we verder dan het organiseren van evenementen; we creëren ervaringen die harten raken en herinneringen die blijven hangen. Maxime en haar team staan klaar om jouw droomevenement werkelijkheid te maken, met alle professionaliteit én persoonlijke quirks die je van ME. kunt verwachten.

Dus, ben je klaar voor een evenement waarbij elk detail klopt, van de grootse visie tot het aanbranden van de tosti’s? Neem contact met ons op en let the journey begin!

Stay in touch!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Where to find me?

Moed Events
Reduitlaan 33 – 1.12 A
4814 DC Breda

LET'S STAY IN TOUCH!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.