Over Moed Events

Beter, creatiever en vernieuwender

Moed Events (ME.) staat bekend om haar persoonlijke aanpak en stijlvolle events. Met ons ervaren team specialiseren we ons in de ontwikkeling van corporate, social en wedding events. We hebben inmiddels heel wat prestigieuze en onvergetelijke evenementen mogen organiseren over de hele wereld. Ons team wordt dagelijks aangemoedigd om beter, creatiever en vernieuwender te zijn.

Ideeën, productie
en logistiek

U kunt ons inschakelen voor alles wat u wenst. Van het bedenken van ideeën tot productie en logistiek. We werken alleen samen met de allerbeste partners. Deze worden zeer zorgvuldig geselecteerd. 

Alles doen om de opdrachtgever en haar gasten gelukkig te maken en te verrassen, hen net iets meer te geven dan ze hadden verwacht. De gasten laten verbazen en ze compleet ontzorgen. De uitstraling en beleving moet groter dan ooit zijn met oog voor de allerkleinste details, daar worden wij gelukkig van en dat is de kracht van Moed Events!

Over Maxime

In 2009 richtte Maxime Bedouin Stretchtents op. Als 18-jarige reisde ze door heel Nederland, België en Duitsland om de mooiste en grootste tenten op te bouwen.

“Ik vond het heerlijk om in deze door mannen gedomineerde wereld te werken en de tenten op te zetten. Vaak plaatsten we alleen de tent en hadden we vrijwel niets te maken de organisatie en styling het volledige evenement. Dit ging ik steeds meer missen”

Met haar perfectionistische instelling had ze altijd een mening en vond ze vaak dat de organisatie veel beter kon. Hierdoor begon ze zich steeds meer te bemoeien met het gehele evenement, wat leidde tot de oprichting van Moed Events in 2016. Nu, 8 jaar later, is Bedouin Stretchtents verkocht en is Maxime alleen nog bezig met waar ze het meest van houdt. Het organiseren van het gehele event tot in de kleinste details, afwisselend, uitdagend en geweldig!

Natuurlijk doet ze dit niet alleen, samen met haar team organiseert ze onvergetelijke, stijlvolle, bijzondere en persoonlijke evenementen over de hele wereld!

Meet Our Talented team

The Team

Ons team vormt de kern van Moed Events, gedreven door een gedeelde passie voor het perfectioneren van elk detail. Met een diverse mix van talenten en ervaringen zetten we ons in voor een persoonlijke aanpak en stijlvolle evenementen die de verwachtingen overstijgen. Maak kennis met de gezichten achter Moed Events en ontdek de magie die ons team uniek maakt.

eventmanager
Chiara

Ontmoet Chiara, onze ervaren eventmanager met ambitie voor het creëren van onvergetelijke momenten. Als avontuurlijke en creatieve ziel heeft Chiara uitgebreide internationale ervaring, wat haar een unieke kijk geeft op evenementenplanning. Met haar toewijding aan perfectie en oog voor detail staat Chiara klaar om jouw visie tot leven te brengen. Haar energie en talent in combinatie met haar oog voor details maken Chiara de perfecte aanvulling op het Moed Events-team. 

marketingmanager
Demi

Ontmoet Demi, onze gedreven marketingmanager met een veelzijdige achtergrond in marketing, communicatie, evenementen en styling. Met een passie voor het creëren van unieke ervaringen en het laten stralen van merken, richt Demi zich op het bedenken en uitvoeren van opvallende evenementen, styling en marketinginitiatieven die onze opdrachtgevers en klanten enthousiasmeren.

LET'S STAY IN TOUCH!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.