Moed Events - Celebrate in style
076-532 31 55

Huwelijk

Uw huwelijk zit eraan te komen. U wilt natuurlijk op een extra bijzondere manier die dag beleven. Helemaal ontzorgd kunnen genieten van uw partner, familie, vrienden en collega's. Er komt heel veel kijken bij een trouwdag en u wilt natuurlijk dat deze dag het begin is van een sprankelend huwelijk. Wij kunnen er voor zorgen dat deze verbintenis een geweldige en bovendien zorgeloze ervaring is door voor u dienst te doen als weddingplanner. Met onze ervaring maken wij er echt een onvergetelijke dag van, beloofd.

 

Het enige wat u moet geven is het ja-woord. De rest laat u over u heen komen als een warme deken. U kunt genieten van de dag waar u zo lang naar uitgekeken hebt.

 

Ook in de voorbereiding nemen wij veel werk uit handen. Door onze ervaring kunnen wij op elke locatie een extra bijzonder stijlvol huwelijk neerzetten. Van de receptie tot het knallend feest. En natuurlijk regelen wij die huwelijkssuite ook voor u.

Al wel plannen maar nog niet op de knieën gegaan? Yes, dan hebben wij hele gave ideeën voor je omdat dat ook verrassend aan te pakken.

Vraag meer informatie aan

Kom alvast in 'the moed'

MOED Events - Huwelijk, Trouwen, Bruiloft

Dank je wel Maxime voor de opbouw,

aankleding en inrichting van mijn feest!
Door jouw bijdrage was het helemaal af!

- Rob & Bea -

Maxime, ik wil jou bedanken voor het

super regelen van het super feest.

Alles liep geweldig!

- Emily -

Er komt veel kijken bij een Huwelijk, wij zijn er om je te ontzorgen.

> Huwelijk

> Aanzoek

> Bijzondere locaties