Moed Events - Celebrate in style
076-532 31 55

Een zakelijk evenement

U heeft een zakelijk evenement maar geen idee waar u moet beginnen. Wij zijn gespecialiseerd in het coördineren, het ontwerpen en uitvoeren van zakelijke evenementen. Van een eenvoudige lunch of diner tot de bijzondere opening van uw bedrijf of een groot personeelsfeest. Wij verzorgen unieke ervaringen en fantastische entertainment die uw collega's en gasten nog lang zullen herinneren.

 

U gaat investeren in een gebeurtenis die niet zomaar vergeten mag worden. Een blijvende herinnering. Daarom geven wij altijd dat beetje extra. Om van die bijzondere gebeurtenis een extra bijzondere gebeurtenis te maken. Dit doen wij met stijl en klasse, precies waar uw gasten zich thuis voelen. Celebrate in style.

Meer informatie

Open dag organiseren

Er valt iets te vieren! Uw nieuwe bedrijfpand wordt geopend of u heeft een open dag. Maak er dan ook een feestje van! Wij helpen u graag.

Ik wil een open dag organiseren >

Business Borrel

Een borrel met collega’s, uw personeelsleden bedanken voor hun inzet of uw medewerkers samenbrengen na een fusie? Moed events bedenkt graag een passend concept voor elk personeelsevenement. 

Meer informatie Business Borrel >

Productlancering

Een kick off of een productpresentatie zijn belangrijke mijlpalen binnen uw bedrijf. Hoe gaat u dit vieren?

Help me dit product te lanceren. >

Vraag meer informatie aan